maanantai 1. kesäkuuta 2015

Upp och hoppa i juni -treeniblogihaaste


Huomasin tänään Midnattsloppetin lähettiläsvuoden (katso täältä mistä puhun) kautta tutuksi tulleen Idan Instagramissa kesäkuun treeniblogihaasteen, johon päätin lähteä mukaan. Haasteessa on tarkoitus kirjoittaa kesäkuun jokaisena päivänä numeron osoittamasta aiheesta. Tälle päivälle eli siis kesäkuun ensimmäiselle päivälle sattui 1. en introduktion till min träningsblogg eli esitellä oma treeniblogi.

Aloitin tämän blogin oikeastaan alun perin, kun minut valittiin Midnattsloppetin lähettilääksi viime vuonna. Olin kirjoittanut joitakin blogeja aiemmin, mutta en yhtään treenaukseen tai hyvinvointiin liittyvää blogia. Blogi kuitenkin alun jälkeen "kuihtui" nopeasti kokoon, sillä Midnattsloppet halusikin, että blogailen heidän sivuilleen. Lähettiläsvuoden jälkeen minulle jäi halu jatkaa kirjoittamista ja etenkin äidinkielellä. Midnattsloppetin sivuille olin kirjoittanut sekä suomeksi että ruotsiksi, mikä oli toki erittäin hyvää harjoitusta, mutta myöskin todella haastavaa sekä aikaavievää. Siispä päätin, että jatkan jo aloitettua blogaamista näillä sivuilla.

Miksi kirjoitan? Pidän ylipäänsä kirjoittamisesta. Olen aina pitänyt. Äidinkielen tunneilla halusin aina kirjoittaa pitkiä aineita - tosin välillä ne aiheuttivat minulle oikeakirjoitusongelmissaan päänvaivaa. Minusta on myös kiinnostavaa jutella ja keskustella hyvinvointiasioista ja treenaamisesta. En väitä, että tiedän paljonkaan asioista, puhun lähinnä omalla kokemuksen rintaäänellä eli kirjoitan siltä pohjalta mitä olen lukenut ja oppinut. Haluan myös jatkuvasti kehittää itseäni ja oppia runsaasti lisää. Se seikka, jota tässä blogissa vielä kovasti kaipaan on vastavuoroisuus eli pistäkääs vaan rohkeasti kommenttia (risuja ja ruusuja), mikäli jotain sanottavaa on! Kuten sanoin, saatan hyvinkin olla monessa asiassa väärässä ja tiedot saattavat olla vielä puutteellisia. Elämä on oppimista varten :)

Mihin blogini tähtää? En halua kirjoittaa vain treenaamisesta vaan myöskin kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin liittyvistä asioista. Pyrin tekemään sen hyvin maanläheisesti, sillä en ole erityisen varakas (etenkään tällä hetkellä). Ei siis pelkkiä postauksia esimerkiksi Himalajan vuoristosta tuoduista superfoodeista tai hulppeita matkakuvia toiselta puolelta maapalloa.

Lyhykäisyydessään olen siis aivan tavallinen tallaaja, joka pitää kirjoittamisesta sekä hyvinvoinnista keskustelusta. Jos löydät blogini tämän julkaisun kautta, jää mieluusti seuraamaan, kun luit jo tänne asti! :)

2 kommenttia: